Onderwerp

Persoonlijk advies op maat van een specialist, geen standaardoplossing van dertien in een dozijn.

FAQ
Persoonlijk advies op maat van een specialist, geen standaardoplossing van dertien in een dozijn.

MySavings is een onafhankelijk verzekeringsmakelaar. Dat houdt in dat we de markt screenen en voor u op zoek gaan naar de best mogelijke oplossing. Wij werken samen met de belangrijkste verzekeraars op de Belgische markt. Wij verkopen geen huisproducten, maar kiezen voor u de oplossing uit die het beste bij uw behoeften en uw verwachtingen past.
 
Bij ons kunt u op de site heel wat informatie krijgen over aanvullende pensioenen, beleggingen, arbeidsongeschiktheid, overlijdensdekkingen … Objectieve informatie is immers goud waard. Daarnaast hebt u toegang tot vergelijkingen van producten. Zo kunt u zelf zien hoe transparant wij zijn. Maar dit betekent niet dat wij alles online regelen.

Als u dat wenst, kunt u bij ons op kantoor langskomen of komen wij naar u toe. U krijgt bij ons vervolgens een contactpersoon toegewezen, die samen met ons hele team uw service zal verzorgen. Hebt u vragen, dan kunt u ons op heel wat manieren contacteren: via telefoon, e-mail, een chatfunctie …
 
Benieuwd naar de service van MySavings? Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.

Ontdek onze producten:
Gerelateerde artikels

Sui generis statuut van arts in opleiding

U bent arts in opleiding?  Wat zijn de voordelen en beperkingen van uw statuut binnen de Belgische sociale zekerheid?
Het “sui generis” statuut zowel voor specialisten als huisartsen geeft u bepaalde rechten op onze sociale zekerheid, maar niet op alles. Hoe zit het nu juist?
 
Dossiers
Vraag vrijblijvend een adviesgesprek
Wilt u een update van uw financiële situatie? Of wilt u wat meer informatie?
Dat kan u ons bereiken voor een vrijblijvend adviesgesprek.
Bel ons
+32 2 318 15 51
Contacteer mij
Video afspraak