Onderwerp

U bent ondernemer of vrijeberoeper en wil uw aanvullend pensioen en uw vermogen zien groeien?

FAQ
U bent ondernemer of vrijeberoeper en wil uw aanvullend pensioen en uw vermogen zien groeien?

Als ondernemer neemt u risico’s. Maar uiteraard wil u uw inzet ook beloond zien worden met erkenning en vermogensopbouw. Uw vermogen financieel zien renderen, is vandaag niet evident. De historisch lage rentestanden maken dat u op een spaarrekening eerder geld verliest dan wint. En ook in tak 21 (levensverzekeringen met een gewaarborgd rendement) kalfden de rentevoeten de voorbije jaren sterk af. Wat betekent dit voor uw pensioenplannen? En voor uw beleggingen?
 
Bij MySavings gaan we op zoek naar interessante opportuniteiten die bij uw profiel passen. We hebben geen mirakeloplossingen in huis, maar als u met ons komt praten, dan zult u merken dat er vaak veel meer mogelijk is dan u tot nu toe dacht.
 
Contacteer ons voor een afspraak en ontdek wat wij extra voor u kunnen doen.

Ontdek onze producten:
Gerelateerde artikels

Investeren in beleggingsfondsen op maat van uw profiel (tak 23)

Als u de inflatie meetelt, dan verliest u geld op uw spaarrekening. Door de jaren heen zal het geld op uw spaarboekje alsmaar minder waard zijn. En door het gebrekkige rendement komt er ook quasi niks bij … Een levensverzekering met een gewaarborgd rendement biedt u wel zekerheid op lange termijn, maar biedt eveneens een beperkt rendement. De oplossing bestaat dan ook in tak 23: levensverzekeringsoplossingen waarvan het rendement afhangt van één of meerdere onderliggende beleggingsfondsen.
 
Nieuws
Dossiers
Vraag vrijblijvend een adviesgesprek
Wilt u een update van uw financiële situatie? Of wilt u wat meer informatie?
Dat kan u ons bereiken voor een vrijblijvend adviesgesprek.
Bel ons
+32 2 318 15 51
Contacteer mij
Video afspraak