Verzekeren

Iedereen van ons wil de zaken beschermen die ons dierbaar zijn: ons gezin, ons huis en onze levenskwaliteit.  Ons beschermingsniveau hangt voor een groot stuk samen met hoeveel centen en hulp we beschikbaar hebben in geval van nood.

Verzekeringen zijn één van de meest eenvoudige manieren om uw zaken te beschermen.

Correct verzekerd in 3 stappen

 1. Stel uzelf de juiste vragen voor een goede behoefteanalyse (welke situaties wil u verzekeren, voor welk bedrag, voor welke periode enz.).
 2. Vergelijk de producten om de juiste dekkingen met de beste tarieven te combineren.
 3. Contacteer ons voor een concrete offerte of voor aanvullend advies.
 
Vraag advies
Zoveel is duidelijk: de verschillende verzekeringen, tarieven en dekkingen zijn moeilijk te vergelijken. Onze financiële experten helpen u graag. Contacteer ons vrijblijvend voor offertes op uw maat.

Omzetverzekering

Zorg voor financiële bescherming in uw vennootschap bij ziekte of een ongeval.
Meer weten?

Overlijdensdekking

Zorg ervoor dat uw lening is afbetaald, dat investeringen in een vennootschap gedekt zijn of dat achterblijvers beschermd zijn.
Meer weten?

Gewaarborgd inkomen

Iedereen van ons wil de zaken beschermen die ons dierbaar zijn: ons gezin, ons huis en onze levenskwaliteit.  
Meer weten?

Verzekeringen tegen inkomensverlies:

 • verzekeringen bij overlijden: de uitbetaling moet ervoor zorgen dat uw lening is afbetaald, dat investeringen in een vennootschap gedekt zijn of dat achterblijvers beschermd zijn:
  • overlijdensdekking: de verzekeraar betaalt dan aan uw naasten een kapitaal uit bij overlijden.
  • ongevalsdekking: uw nabestaanden ontvangen een uitkering van een bijkomend kapitaal bij overlijden door een ongeval (enkel door ongeval).
 • verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid: deze verzekering is vooral interessant voor zelfstandigen die anders een maximale bruto-uitkering ontvangen van 1.386,32 euro. Naarmate uw inkomen en vaste kosten hoger liggen, is de noodzaak aan een bijkomende verzekering ook groter
  • premievrijstelling: als u arbeidsongeschikt bent, neemt de verzekeraar uw spaarinspanning over zodat uw pensioenkapitaal verzekerd is zonder dat u zelf verder betaalt.
  • gewaarborgd inkomen: u ontvangt een rente (uitkering) bij arbeidsongeschiktheid.
  • omzetverzekering: deze verzekering is vooral gericht op bedrijfsleiders en managementvennootschappen. De vennootschap neemt dan een verzekering waarbij in geval van arbeidsongeschiktheid van de bedrijfsleider de vennootschap een uitkering ontvangt. Dit kan gedeeltelijk de gemiste inkomsten/omzet vervangen zodat lopende uitgaven kunnen betaald worden (loon bedrijfsleider, auto, afbetaling lening enz.). De premie is aftrekbaar als beroepskost. De verzekering is af te stemmen op de persoonlijke situatie van de bedrijfsleider.

 
In tegenstelling tot een levensverzekering bouwt u bij deze verzekeringen geen kapitaal op door premies te betalen. Vergelijk het met een auto- of brandverzekering: als het risico zich niet voordoet, wordt er niets uitbetaald en bent u het geld kwijt. Niet onlogisch, want u betaalt een relatief beperkte premie voor een groot uit te betalen bedrag.
Vraag vrijblijvend een adviesgesprek
Wilt u een update van uw financiële situatie? Of wilt u wat meer informatie?
Dat kan u ons bereiken voor een vrijblijvend adviesgesprek.
Bel ons
+32 2 318 15 51
Contacteer mij
Video afspraak