Overlijdensdekking

U kan de anderen beschermen door een bijkomende overlijdensverzekering af te sluiten, vergelijken is hier een must om het beste tarief te bekomen.

De overlijdensdekking zelf is altijd onder de vorm van een levensverzekering.  De dekking kan in een aparte polis worden genomen of gelinkt aan een fiscale pensioenformule.

Ons Advies

MySavings adviseert u om die verzekeringen te combineren met een levensverzekering. De tarieven zijn namelijk veel voordeliger als u deze dekkingen neemt als aanvullende waarborg.
  1. Ik weet wat ik wil: bezorg ons de informatie en wij brengen uw dossier in orde aan de beste voorwaarden met creatie van een eigen account, MijnPlan, een digitale koffer zodat u nooit meer het overzicht verliest.
  2. Ik ben op zoek naar een formule met specifieke eigenschappen. Wij werken samen met verschillende verzekeraars en gaan voor u op zoek.
  3. Ik wens ondersteuning: neem contact of bezorg ons uw gegevens en we maken een voorstel aangepast aan uw situatie.
Wij maken voor u gratis een vergelijking en analyse van de markt. In tegenstelling tot spaarformules gaat het hier over premies in functie van leeftijd, beroep, looptijd, wachttijd, risico,... Deze verschillen van verzekeraar tot verzekeraar.
Lees ons volledig advies
DKV
Cardif
Axa
Athora
Baloise
ZA
NN
AG Insurance
Credimo
Vivium
Allianz

Onze beoordeling op Google

Klanten gaven ons (4,90/5)
Vraag vrijblijvend een adviesgesprek
Wilt u een update van uw financiële situatie? Of wilt u wat meer informatie?
Dat kan u ons bereiken voor een vrijblijvend adviesgesprek.
Bel ons
+32 2 318 15 51
Contacteer mij
Video afspraak