Overlijdensdekking

U kan de anderen beschermen door een bijkomende overlijdensverzekering af te sluiten, vergelijken is hier een must om het beste tarief te bekomen.

De overlijdensdekking zelf is altijd onder de vorm van een levensverzekering.  De dekking kan in een aparte polis worden genomen of gelinkt aan een fiscale pensioenformule.

Overlijdensdekking

Behoefte kan er zijn indien er bij het wegvallen van één van beide partners, het restinkomen niet voldoende is om de lening/huurlast en/of andere vast kosten (studies kinderen ed) te dragen.

U kan de anderen beschermen door een bijkomende overlijdensverzekering af te sluiten, vergelijken is hier een must om het beste tarief te bekomen.

De overlijdensdekking zelf is altijd onder de vorm van een levensverzekering.  De dekking kan in een aparte polis worden genomen of gelinkt aan een pensioenpotje (pensioensparen, lange termijn sparen, vrij aanvullend pensioen, groepsverzekering, bedrijfsleidersverzekering of individuele pensioentoezegging).

U bepaalt zelf wie het verzekerde bedrag krijgt:
  • U kunt één of meerdere begunstigden aanduiden
  • U kunt gedurende de looptijd de begunstigde wijzigen
U kunt het verzekerde bedrag aanpassen, zowel hoger als lager of vervroegd stopzetten indien de behoefte er niet meer is.
Wij maken voor u gratis een vergelijking en analyse van de markt. In tegenstelling tot spaarformules gaat het hier over premies in functie van leeftijd, beroep, looptijd, wachttijd, risico,... Deze verschillen van verzekeraar tot verzekeraar.
Lees ons volledig advies
DKV
Cardif
Axa
Athora
Baloise
ZA
NN
AG Insurance
Credimo
Vivium
Allianz

Onze beoordeling op Google

Klanten gaven ons (4,90/5)
Vraag vrijblijvend een adviesgesprek
Wilt u een update van uw financiële situatie? Of wilt u wat meer informatie?
Dat kan u ons bereiken voor een vrijblijvend adviesgesprek.
Bel ons
+32 2 318 15 51
Contacteer mij
Video afspraak