Over MySavings

MySavings begeleidt als onafhankelijk tussenpersoon voornamelijk ondernemers en vrije beroepers met de meest renderende tarieven voor hun vermogen en pensioen zodat ze zorgeloos en eenvoudig kapitaal kunnen opbouwen.

Expertise en persoonlijk advies

  • Focus op pensioenplanning en sociale bescherming, sparen & beleggen

Transparantie

  • Laagste kosten garantie
  • Vergelijkingen en analyses voor iedereen beschikbaar

Helder overzicht

  • Digitaal dossier met details van uw vermogen

Onafhankelijkheid

  • Samenwerking met > 10 verschillende verzekeraars
DKV
Cardif
Axa
Generali
Baloise
ZA
NN
AG Insurance
Credimo
Vivium
Allianz
Team MySavings
Koen Lamberts
Koen Lamberts
Founder
Tim Lambrechts
Tim Lambrechts
Account manager
David Agnessen
David Agnessen
Account manager
Client support Pareto
Client support Pareto
Back office
Alexandra Koljaj
Alexandra Koljaj
Account manager

Hoe werken wij?

1
U neemt contact op met ons
2
Adviesgesprekken zijn steeds vrijblijvend
3
We overlopen samen uw wensen en behoeften
4
Voorstelling en implementatie oplossingen
5
Jaarlijkse opvolging

Wie zijn wij?

Wij zijn een 100% Belgische vennootschap, gevestigd in Brussel. Ons initiatief wordt gedragen door verschillende financiële experten uit de academische en financiële sector. Eén van de partners is Pareto NV, een bedrijf gespecialiseerd in successie- en vermogensbegeleiding, www.pareto.be (FSMA 108162A).  Voor de ontwikkeling van onder andere de rekentools en het platform doen we beroep op gespecialiseerde toeleveranciers. We hebben externe samenwerkingen opgezet met boekhoud- en accountantskantoren. Het project geniet tenslotte de ondersteuning van meer dan 10 verschillende Belgische verzekeringsmaatschappijen (AG, Allianz, AXA, Baloise, Cardif, Credimo, Delta Lloyd, DKV, Ergo Life, Generali, Nell, Vander Haeghe, Vivium, ZA).

Beste voorwaarden van de markt

MySavings is een tussenpersoon die geen instapkosten aanrekent bovenop de kosten van de verzekeraar. Zo brengt uw kapitaal meer op. Kosten hebben namelijk een grote invloed op uw rendement. Hoe lager de kosten, hoe hoger het opgebouwde vermogen, zeker op lange termijn.
 
MySavings is tevreden met de aanbrengvergoeding van de verzekeraar. Omdat u altijd een tussenpersoon nodig hebt voor producten van de meeste Belgische verzekeraars en internationale vermogensbeheerders, levert u dit betere voorwaarden op dan via andere spelers. Uiteraard beschikt MySavings over alle nodige toelatingen en wettelijke voorzieningen als makelaar. 

Onafhankelijk

We werken samen met meer dan 10 verzekeraars om u de ruimste keuze aan te bieden tegen de scherpste marktvoorwaarden. Zo kan u zelf vergelijken en de oplossing kiezen die het beste bij u past, met het hoogste rendement.

Transparant

Bij ons weet u meteen waar u aan toe bent.
  • U vergelijkt de voorwaarden van de producten tot in het kleinste detail.
  • U maakt zelf een financieel plan via onze rekentools.
  • U bewaart de berekeningen samen met de gegevens van uw pensioenplannen, beleggingen en persoonlijke zaken in een digitaal dossier.
  • U consulteert alle producten die u opstart via MySavings automatisch in uw digitaal dossier. Ze zijn steeds up-to-date zodat u op elk moment het overzicht behoudt en tijd en papier bespaart.

U merkt het: met MySavings wordt het voor iedereen mogelijk om aan goede voorwaarden en op basis van de juiste informatie te sparen, beleggen en een pensioen op te bouwen.

 

Klantencultuur en advies op maat

De klant is koning bij MySavings. Wij garanderen iedereen dezelfde hoge kwaliteit, voorwaarden en service, om welk kapitaal het ook gaat. Hulp nodig? Ons team helpt u graag op weg om  uw financieel overzicht te maken. Contacteer ons via telefoon of mail 

Tim, Alexandra, Koen, Matthieu, Séverine en Simon
Team MySavings
Blog
Heeft u nog specifieke vragen? Dan kan je terecht in hetBlog
Vraag vrijblijvend een adviesgesprek
Wilt u een update van uw financiële situatie? Of wilt u wat meer informatie?
Dat kan u ons bereiken voor een vrijblijvend adviesgesprek.
Bel ons
+32 2 318 15 51
Contacteer mij
Video afspraak